Ali je usoda določena?

Usoda vsake duše je do neke mere določena. Preden se duša reinkarnira, določi za svoje življenje nekaj ključnih stvari. Določi rdečo nit življenja. Določijo se starši, sorodniki, dušne povezave, dušne naloge in lekcije za življenje.

Določita se tudi kraj in čas, v katerem bo duša živela. Tudi čas smrti se skoraj vedno določi časovno, koliko bo duša stara, ko bo odšla, ali ko izpolni določeno nalogo v življenju, lahko odide. Določeno je tudi število otrok, ki jih bo duša imela, število partnerjev. Področja, ki jo bodo zanimala v tem življenju, saj je skoraj vedno povezano z nalogami, ki jih mora v življenju izpolniti.

Vedno je povezano, tudi zdravstveno stanje z nalogami in lekcijami. Usoda je do neke mere, večino pa si jo duše kreirajo same, saj je v tem čar življenja in le tako lahko izpolnjujejo naloge in se iz njih učijo. Če bi bila vsa usoda že določena, bi bilo življenje brez smisla. Smisel pa je, da poskušate doseči svoje poslanstvo. Delate na nalogah, se učite iz lekcij, ki vam jih življenje naloži.

Popolna usoda.

Se pa tudi zgodi, da duše pridejo v neko življenje le po določeno lekcijo in izkušnjo, da je usoda vnaprej določena, a to velja le za kratka življenja. To so duše, ki odidejo še nerojene ali kot majhni otroci. V takih primerih je dejansko že vnaprej dogovorjeno, da gredo samo po določno izkušnjo. Velikokrat je taka izkušnja povezana z lekcijo iz prejšnjih življenj.

Duše, ki odidejo kot majhni otroci, in imajo popolno usodo, vedno odidejo nenadne in nepojasnjene smrti ali neozdravljive bolezni, ki so redke in nepojasnjene. Z vesoljem lahko duše otrok komunicirajo do približno 5. leta starosti, ene manj, druge več. Ko otroci, ki imajo še odprte vse kanale in stik z onostranstvom, pridejo samo po določene lekcije v dano življenje, odidejo, gre za popolno usodo. A tako usojena življenja imajo samo otroci, dokler se jim ne zaprejo kanali. Nato pa, ko se v kasnejši starosti kanali zaprejo, ne gre več za popolno usodo. Takrat so kreatorji tudi že sami.

Sporočilo so predali nadangeli: Mihael, Rafael, Raziel, Kamuel.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja