Kaj je kanaliziranje - Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli

 

Kaj je KANALIZIRANJE?

Kanaliziranje je proces, pri katerem se kot medij povežem na celestialni nivo. Preko svoje tehnike se povežem z različnimi duhovnimi vodniki in svetlobnimi bitji, kateri preko mene predajo različne informacije ali odgovore na zastavljena vprašanja.

Preko kanaliziranih sporočil lažje razumemo naše delovanje na vseh nivojih. Bližje smo sebi, začutimo, kaj si v resnici želimo in kaj je za nas najbolje. Spoznamo, kaj spremeniti za naše delovanje v prihodnosti in kaj iz preteklosti izpustiti.

Kaj je kanaliziranje - Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli 2

Individualno kanaliziranje s tvojimi osebnimi angeli.

Individualno kanaliziranje z osebnimi angeli je namenjeno samo tebi. Povežem se s tvojimi osebnimi angeli, ki imajo vse informacije o tebi, saj te spremljajo skozi tvoje življenje na zemlji. Osebni angeli imajo tudi informacije o vseh tvojih odnosih, tvojih bližnjih, o vsem, kar je povezano s teboj.

Vedno povedo resnico, ki jo potrebuješ slišati v tem trenutku. Usmerijo te in ti pomagajo pri tvojih odločitvah, da boš deloval/-a za tvoje najvišje dobro. Povedo ti, kaj je tvoje dušno poslanstvo, po čem tvoja duša hrepeni, kako v popolnosti živeti sebe in biti blizu sebi.

Naroči se na individualno kanaliziranje na Info@tvojiangeli.si

Kako poteka individualno kanaliziranje.

Individualno kanaliziranje lahko poteka osebno ali na daljavo. Ni popolnoma nobene razlike, saj kot medij ne potrebujem fizičnega stika, da se lahko povežem. Odločitev je tvoja, kaj tebi bolj ustreza.

Da se povežem z osebnimi angeli ali katerimkoli duhovnim vodnikom, grem v svoj kanal za kanaliziranje. Ponavadi za povezavo potrebujem 2 ali 3 minute, ko kanaliziram vedno mižim. Saj ko mižim, lahko tudi skozi tretje oko zaznavam in vidim.

Ko naredim povezavo, se vedno najprej oglasi svetlobno bitje, ki je na drugi strani in preda sporočilo, ki je pomembno zate v tem trenutku. Ni nobenega pravila kakšno sporočilo boš dobil/-a. Sporočila so lahko za tvojo preteklost, sedanjost ali za prihodnost, karkoli je zate pomembno v tem trenutku. Po predaji sporočila, pa te duhovno vodstvo vedno povabi, da jim lahko zastaviš kakršno koli vprašanje. Po koncu kanaliziranja potrebujem nekaj minut, da se prizemljem nazaj v ta trenutek na zemljo.

Kaj je kanaliziranje - Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli 3

Kakšna vprašanja postaviti na kanaliziranju?

Svoje angele in duhovne vodnike lahko vprašaš karkoli želiš. Lahko vprašaš za preteklost, sedanjost in prihodnost. Kako delovati v prihodnosti, da bo zate najbolje. Vprašaš jih lahko za odnose, za tvoje bližnje, popolnoma vse, kar je povezano s teboj.

Vedno, ko zastaviš vprašanje, lahko postaviš tudi podvprašanje in greš globje v temo, ki jo želiš predelati. Vprašanja zastaviš na način, ki je tebi najbližji, saj tvoji angeli in duhovna bitja tebe poznajo in bodo vedno razumeli tvoje vprašanje. Bolj podrobno vprašanje boš zastavil/-a tvojim angelom in duhovnim vodnikom, bolj podroben odgovor boš prejel/-a.

Vsako kanaliziranje se vedno posname. Zakaj?

Tvoji angeli in duhovni vodniki predajo ogromno informacij. Kanaliziranje poteka lahko 30 ali 60min. V tem času prejmeš ogromno informacij in lahko marsikaj v tistem trenutku ne slišiš ali preslišiš. Saj je preveč informacij, da bi lahko vse naenkrat razumel/-a in si zapomnil/-a.

Določene informacije, ki ti jih predajo tvoji angeli in duhovni vodniki, lahko zate še niso pomembne v tem trenutku, bodo pa dobile svoj pomen v prihodnosti. Zato se kanaliziranje vedno posname, ne glede na to ali je osebno ali na daljavo. Tako si lahko posnetek večkrat ogledaš, v miru vse informacije sprocesiraš in ponotranjiš.

Kako se pripraviti na kanaliziranje.

Predlagam, da se pripraviš na sam pogovor tako, da si na list papirja napišeš tvoja vprašanja. V dnevu, ko prideš na kanaliziranje, spiješ veliko vode, saj s tem povečaš svoj energetski pretok.

Priporočam, da se pogovora udeležiš sam/-a, saj bo tako prisotna le tvoja energija, informacije pa so najbolj točne in natančne. Pogovor lahko posnameš ali pa si pomembne informacije sproti zapisuješ. Pogovor z angeli je posebna izkušnja, katera ti pomaga pri tvojem celjenju, za izkušnjo in proces pa je potrebno to dopustili in dovoliti. Angeli vedno delajo v dobrobit tebe, le zaupati jim moraš.

Naj bo tvoja angelska izkušnja prečudovita.

Kaj je kanaliziranje - Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli 4

Kako zaznavamo in vidimo svetlobna bitja.

Podoba duhovnega vodstva ni definirana. Vsak od nas si ustvari svojo podobo. Nekateri jih vidijo kot skupek energije v drugačnih barvah, drugi kot silhuete, nekateri kot ljudi ali pa kot angele s krili. Vse te predstave so pravilne, saj jih vsak čuti na svoj način. Vesolje je polno različnih barv, oblik in meglic. Toliko je različnih in drugačnih, da se jih ne da prešteti. Skupno pri vseh teh predstavah pa je, da vsakega vodnika čutimo drugače in se jih med seboj da ločiti.

 

preveri ponudbo storitev

 

več