Meditacijski kotiček - brezplačne kanalizirane meditacije - Tvoji Angeli - Špela Bajt Butko

 

V kanaliziranih meditacijah odpotuj v drugačne dimenzije, kjer boš bližje sebi.

V meditacijskem kotičku najdeš brezplačne kanalizirane meditacije.
Kaj je kanalizirana meditacija - meditacijski kotiček - Špela Bajt Butko

Kaj je Kanalizirana meditacija?

Kanalizirana meditacija je posebna oblika meditacije. Kot medij se povežem na celestialni nivo, kjer mi različni duhovni vodniki predajo meditacijo. Meditacije se med seboj razlikujejo po načinu govora, po temah in po sami dinamiki, odvisno kateri duhovni vodnik preda meditacijo, saj so si tudi duhovni vodniki med seboj različni. 

Vabim te, da začutiš, katera meditacija bi bila zate skladna v tem trenutku in se prepusti, da te ponese v duhovno popotovanje.

Želim ti obilo sprostitve in čudovitih doživetji v mojem meditacijskem kotičku.

Tvoji angeli - Kanalizirana meditacija z boginjo Amfitrito - Špela Bajt Butko

Meditacija za nove poti z boginjo Amfitrito

Grška boginja vode te v meditaciji popelje na prečudovito plažo in te povabi, da zaplavaš skupaj z delfini. Pokaže ti nove poti, ki jih lahko izbereš in ti podari plašč zaščite.

POSLUŠAJ MEDITACIJO
Tvoji angeli - Kanalizirana meditacija z vilinskimi bitji - Špela Bajt Butko

Vilinska meditacija povezovanja z energijo narave 

V meditaciji te vilinska bitja povabijo, da jim slediš čez gozd do čudovite gozdne hiške. Povežejo te z energijo zdravljenja in povezovanja. 

POSLUŠAJ MEDITACIJO
Tvoji Angeli -Kanalizirana Meditacija za harmonijo v družini in spuščanje teže iz odnosov z nadangelom Hanielom - Špela Bajt Butko

Meditacija za harmonijo v družini in spuščanje teže iz odnosov z nadangelom Hanielom

V meditaciji s pomočjo vijolične svetlobe spustiš vso težo in bolečino iz odnosov. Rožnata svetloba te objame in prinese ljubezen v odnose. Rumena svetloba pa ti da vpogled v prihodnost.

POSLUŠAJ MEDITACIJO
Tvoji angeli - Kanalizirana meditacija za obilje z egipčanskimi boginjami Špela Bajt Butko

Meditacija za obilje z egipčanskimi boginjami

V meditaciji te veter ponese na čarobno popotovanje, skozi puščavo do prelepega templja boginj. V templju te pričakajo zlati kipi egipčanskih boginj. Boginja Izida ti podari različne darove življenja in te povabi, da na zlate lističe napišeš želje za tvoje obilje na zemlji. Zlate lističe želja odložiš v zlato posodo sredi templja. Moč boginj pa pošlje tvoje želje v vesolje…

poslušaj meditacijo
Tvoji Angeli - Kanalizirana meditacija za motivacijo in polnjenje z izvorno energijo z nadangelom Urielom - Špela Bajt Butko

Meditacija za motivacijo in polnjenje z izvorno energijo z nadangelom Urielom

V meditaciji te nadangel Uriel popelje do tvojega dušnega doma, kjer se napolniš s svojo izvorno energijo. Nadangel Uriel te napolni z zlato turkizno svetlobo, ki ti v fizično življenje na zemlji prinese več motivacije in novih idej.

poslušaj meditacijo
Tvoji Angeli - Kanalizirana meditacija aktivacija ženskosti z boginjo Afrodito - Špela Bajt Butko

Meditacija aktivacija ženskosti z boginjo Afrodito

V meditaciji skupaj z boginjo Afrodito preko rožnatih cvetov in rožnato bele svetlobe aktiviraš 9 točk na svojem telesu za več ženske energije.

poslušaj MEDITACIJO
Tvoji angeli - Kanalizirana meditacija zdravljenje z nadangelom Rafaelom - Špela Bajt Butko

Meditacija zdravljenje z nadangelom Rafaelom

Nadangel Rafael ti v meditaciji pošlje zdravilno zlato-zeleno svetlobo, ki te objame. Zlato-zelena svetloba vstopi v tvoje telo in ga napolni. Aktivira vsak del tvojega telesa. Nato iz vesolja priteče zelena zdravilna svetloba, ki jo usmeriš na točno določen del svojega telesa, kjer potrebuješ zdravljenje. S kroženjem energije aktiviraš zdravljenje na točno določenem mestu svojega telesa.  

Kanalizirana meditacija zdravljenje z nadangelom Rafaelom ne nadomešča posveta z zdravnikom. O svojih boleznih se posvetujte z izbranim zdravnikom in sledite njegovim navodilom o poteku zdravljenja.

POSLUŠAJ MEDITACIJO
Tvoji Angeli - Kanalizirana meditacija varnost in zaščita z angelom Anielom in duhovno vodnico Sofijo - Špela Bajt Butko

Meditacija varnosti in zaščite z angelom Anielom in duhovno vodnico Sofijo

Duhovna vodnica Sofija ti v meditaciji z zlatorumeno svetlobo prinese zavedanje sedanjosti in prisotnosti v ta trenutek tvojega življenja. Angel Aniel pa te objeme v krog zlate zaščite in varnosti na vseh nivojih.

POSLUŠAJ MEDIITACIJO
Tvoji Angeli -Kanalizirana meditacija za priklic novih in skladnih odnosov z nadangelom Mihaelom in boginjo Aletheio - Špela Bajt Butko

Meditacija za priklic novih in skladnih odnosov z nadangelom Mihaelom in boginjo Aletheio.

Nadangel Mihael in boginja Aletheia ti s pomočjo bele svetlobe pomagata ustvariti harmonijo med srcem in umom. Z modro-srebrno svetlobo odpreš in širiš čakro komunikacije. Proti koncu pa te nežno objame srebrni dež novih priložnosti za kreacijo novih odnosov v tvojem življenju.

Poslušaj meditacijo

INDIVIDUALNA KANALIZIRANA MEDITACIJA

Tvoji osebni angeli ti skupaj z ostalimi duhovnimi bitji predajo meditacijo, ki je namenjena samo tebi. Si želiš, da bi bila meditacija za točno določeno področje v tvojemu življenju, kjer potrebuješ podporo in jasnost.

Prednosti Individualne kanalizirane meditacije:

  • Izbereš lahko točno določeno področje (partnerstvo, zdravljenje, obilje, želje…), kjer želiš, da te meditacija podpre
  • Angeli ti predajo sporočilo, kako meditirati, da bo individualna meditacija v tvoje najvišje dobro.

Individualna kanalizirana meditacija je dolga okoli 20 do 30 minut. Ob oddaji naročila in plačila, ti kanalizirano meditacijo pripravim v roku sedmih delovnih dni.

Cena individualne kanalizirane meditacije je 88€.

Povabim te, da svojo individualno kanalizirano meditacijo naročiš na info@tvojiangeli.si.