Vedno so me zanimale druge dimenzije, starodavne civilizacije in globlji pomen našega obstoja – kako delujemo na energetski ravni. Rodila sem se slepa na levo oko, na desno pa vidim okoli 30 %.  Od nekdaj sem, mogoče prav zaradi te hibe, v sebi čutila, da sem tukaj z višjim namenom – da bom stvari videla drugače kot ostali.

Večkrat sem se spraševala, zakaj na levo oko vidim nekaj svetlobe, pa čeprav mi je pred leti odstopila mrežnica in bi morala vid popolnoma izgubiti. Ampak svetloba je ostala, tudi ko mižim. Ugotovila sem, da je to moje tretje oko oziroma moja točka uvidov, ki deluje tako močno, da velikokrat vem in čutim kaj se bo zgodilo. Tudi sanje so mi večkrat napovedale prihodnost, ki se je uresničila.

Vedoželjnost me je peljala do vedeževalcev, astrologov in medijev. Pri vseh pa sem vedno dobila enaka navodila, naj se svoje darove naučim zaznati, jih sprejeti in obvladovati. Pri tem raziskovanju sem ugotovila, da prejemam sporočila angelov, vendar so bila ta sporočila nenadzorovana in neobvladana. Odločila sem se, da se leta 2015 udeležim tečaja medijstva, da se naučim tehnik, kako lahko ta sporočila znati, obvladati in nadzirati. Vse te darove in sposobnosti, katere sem prejela in sprejela, sedaj želim usmeriti v pomoč ljudem, ki so to pomoč pripravljeni sprejeti. Saj je zdravljenje in pomoč ljudem moje dušno poslanstvo v tem življenju.

Moj namen in poslanstvo je, s pomočjo sporočil angelov, zdraviti ljudi. Angeli predajo sporočila, ki jih oseba v danem trenutku potrebuje. To so nasveti, ki pomagajo uvideti določeno obdobje in njegovo lekcijo. Razkrijejo poslanstvo, pretekle napake in aspekte za prihodnost, predvsem pa pomagajo razumeti različna obdobja v fizičnem življenju.

Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli - kanaliziranje - o meni

Špela Bajt Butko