ANGELSKA ŠTEVILA

Angeli predajajo svoja sporočila preko različnih signalov. Eden od teh so angelska števila. To so števila oziroma kombinacije števil, katera se vam prikazujejo na različne načine. Angelska števila lahko opazite na različne načine. Vedno pa se vam prikazujejo na način, ki vam je najbližji. Vsako od teh števil pa nosi drugačno sporočilo.

Povezanost.

Zavedajte se, da se vse zgodi z razlogom. Vsaka situacija in odnos, ki se vam dogaja v življenju, je tu z namenom oziroma razlogom. Vesolje vam vedno ponuja različne lekcije in situacije, na vas pa je, katero boste izbrali. Vsaka vaša izbira je pravilna in se zgodi z namenom. Zaupajte vanjo. Vse situacije, ki se vam v življenju dogajajo, imajo svoj namen.

Nov začetek.

V vašem življenju potrebujete spremembo. Lahko je to v odnosih z drugimi. Ali nek odnos zaključite ali pa začnite novega. Prav tako število sporoča, da ste svoje delovno okolje prerasli. Pojdite po novo izkušnjo ali na druge delovne naloge ali v menjavo službe.

Varnost.

To število vam sporoča, da ste energetsko zaščiteni z angelsko energijo. Ne bojite se novih izkušenj ali sprememb. Imate vso podporo svetlobnih bitij.

Ljubezen do sebe.

Več časa si namenite le zase, razvajajte svoje fizično telo kot tudi energetsko telo. Sodelujte z bitji svetlobe, pomagali vam bodo na vseh področjih, na katerih potrebujete pomoč.

Zagon za spremembe.

Potrebujete več motivacije, da naredite spremembe na sebi. Predvsem v dojemanju sebe, kot fizičnega človeka. Naredite spremembe, ki jih želite zase na fizičnem telesu.

Dotaknite se miru.

Potrebujete več miru v svojem življenju. Stopite iz vašega hitrega tempa, da lahko v miru zadihate. Dajte si več prostora zase. V svojem miru boste lahko našli rešitve za določene situacije.

Nove ideje.

Dovolite si imeti nove ideje. Ni potrebno, da jih oklica sprejema, pomembno je, da jih sprejemate vi. Svoje ideje udejanjite in živite. Vsak vaš korak v drugačno smer, ki jo poznate, je nova izkušnja za vas. Dovolite si iti po drugačni poti.

Partnerski odnos.

Dovolite si biti v partnerskem odnosu vi. Ne potrebujete vedno ugajati nekomu, to vas lahko samo bremeni in partnerski odnos ni izpopolnjen. Potrebno je, da ste v partnerskem odnosu vi, popolnoma odkriti in odnos se bo razvil v pravo smer. Če niste v partnerskem odnosu, bodite jasni sami do sebe, kaj si želite v odnosu in česa si ne želite, tako boste lažje prišli do željenega odnosa.

Neskončnost.

Zavedajte se, da se ne potrebujete omejevati v nobeni stvari. Naj bo to, oblije, odnosi, zdravje ali znanje. Doumite, da je za vas vse mogoče. Neskončno stvari lahko doživite ali se naučite, le če si to srčno želite. Bodite odprti za nove izkušnje in odnose.

Nov cikel.

Ko se neko obdobje zaključi, se vedno začne novo. Potrebno je zavedanje, da se to vedno zgodi. Zato se ne oklepajte situacij v vašem življenju, ki se zaključujejo, raje se ozrite naprej in se osredotočite na novo obdobje, ki prihaja. Sprva vam morda ne bo jasno, zakaj se je neko obdobje zaključilo. Verjemite le, da vedno prihaja novo oziroma drugačno obdobje. To bo pomembnejše obdobje za vaše nadaljnje življenje. Na prelomu različnih obdobij velikokrat potrebujete podporo, tako energetsko kot mentalno. Angele prosite za pomoč. V fizičnem svetu pa se za pomoč obrnite k dušam, za katere vi čutite, da so prave in da boste pri njih dobili največ podpore.