Kaj je življenjsko partnerstvo?

Življenjsko partnerstvo - Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli

Kdo je pravzaprav vaš življenjski partner? Tisti, za katerega lahko rečete, to je to, čutim najbolj močno povezavo, vem, da je to namenjeno, vem, da je to to. Lahko tudi rečete usojeno partnerstvo. Pa so taka partnerstva res popolna do konca vašega življena?

Če je nekdo vaš popolni partner, ne pomeni, da je to partner za vaše celo življenje. Popolno partnerstvo lahko razložimo tudi drugače. Življenjsko ali dušno partnerstvo, ki ga imate z vašim partnerjem je tisto, v katerem doživite tudi največje lekcije, spremembe, pomembne stopnice v svojem življenju in vam največ da. To pomeni, da v tem odnosu ustvarite ogromno, od družine do osebne rasti obeh, sprejmete ogromno prelomnih odločitev in tudi vi zrastete.

Življenjsko partnerstvo je tisto, ki vam da največ izkušenj in ni časovno pogojeno. Če vi v takem odnosu predelate že vse lekcije, se lahko odnos tudi razide in to ne pomeni, da to ni bilo vaše življenjsko partnerstvo. Življenjskih partnerstvo je seveda lahko več. Nikoli ni omejeno zgolj na eno dušo. Odvisno koliko dušnih dogovorov ste sklenili pred vašo utelesitvijo.

Sorodna partnerstva vam vedno dajo težke, prečudovite in tiste malo manj lepe izkušnje. Nikoli ni samo ena vrsta izkušenj.

Sporočilo je predala boginja Isis.

Preberi še: Jasna komunikacija je ključ do dobrega odnosa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja