Razlika med vedeževanjem in pogovorom z osebnimi angeli

Vedeževanje je sposobnost ljudi, ki imajo odprto točko uvidov. Vedeževalci lahko vidijo določene stvari v vaši prihodnosti, ki se bodo zgodile in vas opozorijo na negativne situacije ali pa na ljudi okoli vas. Podajo vam informacije, ki so večinoma, nanašajo na prihodnost in sedanjost, ne obračajo se nazaj v preteklost.

Kanaliziranje angelskih sporočil pa je stanje, pri katerem medij pride višje točke uvidov, gre na višji – celestialni nivo komunikacije z duhovnim svetom. Osebni angeli predajo informacije o vaši prihodnosti, sedanjosti in prihodnosti. Vidijo pa tudi vaša pretekla življenja, vaš dušni namen in pretekle situacije, ki so prav tako pomembne za sedanjost in prihodnost. Angeli vas na situacije v prihodnosti prav tako opozarjajo in ob enem dajo nasvete.

Nasveti, ki vam jih podajo, so lahko iz različnih področij. Povedo, kako reagirati, da bo za vas najbolje. Podajo vam nasvete, kako lahko bolje skrbite za svoj dobrobit ali na primer, kako lahko pridete do boljšega finančnega obilja. Nasvete lahko podajo tudi pri tem, kako reagirati v partnerskih odnosih, kako priti do izpopolnitve svojega dušnega namena. Povedo vam tudi, kakšne dušne povezave imate z drugimi dušami… Vedno so z vami in z vami gredo čez vse vaše življenjske lekcije in naloge, zato tudi do potankosti poznajo vašo pot. Vidijo tudi vašo prihodnost in kaj vi lahko storite za svoje najvišje dobro v prihodnosti. Nadangele in osebne angele lahko tudi prosite, da vam na kateremkoli področju tudi pomagajo.

Preberi še: Angelska sporočila

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja