Energetsko čiščenje prostora

Dobro je, da svoj dom ali poslovni prostor počistite tudi energetsko. Energetsko čiščenje prostora priporočam, po tem, ko se je v nekem prostoru zadrževalo več ljudi. Smiselno je, da prostore očistite tudi ob nakupu ali najemu nepremičnine, saj se tako znebite energij drugih ljudi, ki so se tam zadrževali pred vami. Saj se v prostoru, kjer so energije premešane, ne boste dobro počutili. V energetsko nečistem prostoru vas lahko začne boleti glava ali pa se tam ne počutite prijeto oziroma odtujeno, nečisto.

Prostor lahko energetsko očistite na več načinov. Čistilci so kadila ali sol, lahko kristali in eterična olja, vse te med seboj lahko tudi združujete in si pripravite mešanico, ki vam najbolj ustreza.

Energetsko očiščevanje prostora je obred. Med obredom je pomembno, da dajete namero – želite, da vsa energija, ki ni primerna za vas, odide iz tega prostora in ostane le vaša energija in energija vaše družine.

Med obredom si lahko prižgete tudi kakšno svečo. V primeru, da uporabljate kadila, le-te prižgite s svečo ali z vžigalicami. Po koncu obreda prostor dobro prezračite, da lahko energija odide.

Kadila:

Za kadila lahko uporabite žajbelj ali sveti les, ki sta že dolgo znana kot odlična in močna čistilca.

Sol:

Ne, jodirano grobo sol lahko uporabite tako, da jo manjšo količino postavite v posodo na sredino prostora, katerega želite očistiti in jo pustite nekaj ur, potem jo zavrzite.

Eterična olja:

Eterična olja za čiščenje prostora so evkalipt, bosvelija, cedra ali geranija. Olja lahko zmešate med seboj in pustite, da v izparilniku z vodo izparijo do konca.

Kristali:

Kristale najprej očistite pod hladno tekočo vodo. Nato jih razporedite po prostoru, kjer jih pustite čez dan, potem pa jih ponovno izperete pod hladno vodo in nato, čez noč postavite na mesto, kjer jih bo lahko luna obsijala in ponovno napolnila. Kristali, ki so primerni za čiščenje prostora, so: tigrovo oko, jaspis in beli kalcedon.

Obred izpeljite tako, kot vi čutite, da je primerno za vas. Pomembno je, da med samim obredom podate namero, da želite, da se prostor osvobodi energij, ki niso primerne za vas.

Sporočilo je predal nadangel Mihael.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja