Sporočilo boginje Izide

Že od nekdaj se ljubezen med dvema dušama slavi. A pomembno je, da se ljubezen slavi čez celo leto, ne samo danes. Ta praznik vas opominja, da ne pozabite na negovanje odnosa med dvema dušama, da le-ta ne bledi. Danes je pomemben energetski dan za povezovanje duš, ki so v partnerskem odnosu.

Za duše, ki trenutno še iščete svoj partnerski odnos, pa je pomembno, da si vizualizirate svojega bodočega partnerja. Razmislite kakšnega partnerja želite ob sebi in kako se želite počutiti v odnosu. Želje napišite na list papirja ter ga v varnem okolju sežgite, da se energija usmeri v manifestacijo želja.

Kako negovati in ohranjati partnerski odnos:

Naj vam podam nekaj nasvetov, kako negovati in ohranjati lep partnerski odnos dveh duš. Najpomembnejša je energetska povezava, saj je to temelj vsake zveze. Večkrat si lahko vizualizirate, kako vaju s partnerjem povezuje zlata nit. Zlata nit  je namreč energetska povezava dveh duš. Za duši ni potrebno, da se poznata že iz prejšnjih življenj. Energetska povezava se lahko ustvari čisto na novo. Pomembno, je tudi zavedanje hvaležnosti za vašega partnerja Bodite hvaležni zanj, z vsemi njegovimi pozitivnimi ali negativnimi lastnostmi, da ga sprejemate takšnega, kot je.

S sprejemanjem in hvaležnostjo lahko pridete do negovanega odnosa. Zelo pomembno je tudi spoštovanje in zaupanje v sam odnos, tako kot v partnerja samega. To pomeni, da vas določene partnerjeve lastnosti ne spravijo iz tira, določena nestrinjanja in mnenja spoštujete, pa čeprav imate sami drugačno mnenje. Za zdrav in negovan odnos je pomembno udejanjiti zgoraj napisane nasvete. Ko to ponotranjite, pride do fizičnega negovanja odnosa, obdarovanje, skupaj preživetega časa…

Zavedajte se, da morate biti v prvi vrsti energetsko povezani, udejanjiti sprejemanje, hvaležnost, spoštovanje in zaupanje. Potem ko ste povezani na tak način si lahko zvezo, izpopolnite s fizičnimi stvarmi. Za takšno negovanje partnerskega odnosa ne potrebujete partnerja ves čas fizično razvajati. Pomembni so zgoraj našteti elementi, ki jih udejanjate čez celo leto. Danes pa je dan, ki vas opominja, da ne pozabite negovati svojega partnerskega odnosa, najprej energetsko, nato mentalno na koncu še fizično.

Sporočilo je predala boginja Izida.

Preberi še: Kako se osvoboditi strahu?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja