Kako umiriti svoje misli?

Duše ste vedno na preizkušnjah zaradi zunanjih pritiskov. Okolica, ki vas obdaja, naj si bodo to druge duše, klimatske razmere, zdravstvene razmere, takšne in drugačne, ki vam postavljajo različne preizkušnje. Tako je vedno bilo in vedno bo. Na zemlji so različni dejavniki, ki različno vplivajo na vas, eni bolj, drugi manj. Na vas samih pa je, v kolikšni meri to posrkate v vaše energetsko polje in vaše misli. Velikokrat se določenemu vplivu iz okolice fizično in mentalno ne morete izogniti, lahko pa se izognete energetsko.

Da bi se od neke situacije distancirali ali pa bi se ji izognili, naredite to najprej energetsko. Posledično boste lahko tudi preusmerili misli drugam. Veliko je odvisno tudi od same okolice, če vam okolica neprestano pošilja dražljaje oziroma vam podaja informacije o situaciji, se zavestno zelo težko umaknete, saj vas nekdo stalno opomnja na neko stanje in misli težko preusmerite drugam.

Ko vas družbene spremembe bremenijo, se poizkušajte umakniti in najprej v sebi poiskati svoj notranji mir, ki vam bo umiril vaše misli. Najprej umirite svoje energetsko telo, to lahko storite z daljšo meditacijo za umiritev misli. V primeru da le ta ni možna, se boste najlažje razbremenili z naslednjo vajo.

Vaja:

Vajo lahko ponovite večkrat dnevno, v svojem času in ritmu, ki ga potrebujete zanjo.

Naredite 3 globoke vdihe in izdihe in si vizualizirajte kapljice vode, kako padajo na vaše telo. V vsako kapljico pa s svojimi mislimi usmerite svojo skrb, karkoli vas bremeni. Vse te kapljice počasi polzijo z vas in odnašajo vaše skrbi iz vašega energetskega polja. Voda vedno odplakne vse bremenitve, ki za vas niso dobre. Tako boste najlažje umirili svoje misli od zunanjih vplivov. Ko to stori več duš, se ta zavest dviguje na globalno raven in prinaša mir v zemeljsko življenje.

Ko se vaše energetsko telo umiri, se posledično umirja tudi vaše mentalno telo in občutite vedno več svojega notranjega miru.

Ko vas okolica polni z informacijami, ki se dogajajo v širšem družbenem življenju in je dotok informacij na vsakem koraku, se umirite, da vas te informacije ne bremenijo po nepotrebnem. Informacije so dobrodošle, a le če se vi znate distancirati od njih na svojem energetskem polju, da jih ne ponotranjite. Prejete informacije zgolj razumete in slišite, da ste zgolj informirani o dogajanju in ne več kot to, če samo dogajanje ni povezano direktno z vašim življenjem na zemlji.

Sporočilo je predala boginja Amfitrita.

Preberi še: Kako se osvoboditi strahu?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja