Jutranji ritual

Jutranji ritual - Tvojiangeli

Za vaše fizično telo, vaše misli in vaše duhovno telo je zelo pomembno, da vsak dan naredite svoj jutranji ritual. Z jutranjim ritualom sebe pripravite na dan, ki prihaja, na nove energije, katere vas bodo obdajale v tem dnevu. Ritual pripomore k boljši absorpciji vsega znanja, ki ga boste prejeli v vašem dnevu. Z jutranjim ritualom se pripravite za vso energijo, ki jo boste v tem dnevu srečali. Predlagam, da si ritual sestavite sami, tako, da vam najbolje ugaja, da vas osreči in ne daje nekih omejitev kaj je za vas primerno in kaj ne.

Lahko izvajate več jutranjih ritualov, lahko je to jutranji lepotni ritual, lahko je to jutranji motivacijski ritual ali pomiritveni ritual, karkoli vi začutite in to izvajajte vsak dan.

Najbolj pomembno je, ne glede na to, kateri ritual izvajate, da si vzamete čas zanj, lahko je to 5 min, lahko je to 15 min, kakor vam odgovarja, kolikor časa vi potrebujete, da napolnite svojo dušo, za prihajajoči dan.

Jutranji ritual lahko sestavite iz sebi ljubih dejanj. Lahko je vaš jutranji ritual le kava ali pa jutranji tek, telovadba. Lahko ste le za nekaj minut v tišini. Jutranji ritual naj bo samo vaš, da si vzamete čas zase. Najbolj pomembno je, da imate rutino izvajanja jutranjega rituala, zato, da vaša duša vedno dobi zagon za nov dan.

Jutranji lepotni ritual:

Vzemite si nekaj časa zase. Pripravite si masko za obraz iz sestavin, ki vam odgovarjajo. V samo masko lahko vmešate tudi eterična olja, ki so primerna za kožo in vam odgovarjajo. Ta olja so lahko eterično olje sivke, vrtnice, pomaranče po eno ali dve kapljici.  Vsa eterična olja lahko zmešate tudi s samim mandljevim oljem in si mešanico nanesete na obraz in pustite nekaj minut in nato masko odstranite.

Jutranji motivacijski ritual:

Zjutraj si pripravite napitek, ki vas bo motiviral za prihajajoči dan. Lahko si naredite svežo limonado in vanjo nastrgate malo svežega ingverja, dodate še kakšno vam ljubo sestavino in spijete po krajših požirkih.

Jutranji pomiritveni ritual:

Lahko si naredite krajšo meditacijo za pomiritev, ali si pripravite čaj kamilice in sivke, ki vas bo pomiril in vas v mirnih energijah peljal skozi prihajajoči dan.

Ritual si lahko sestavite sami, po svojih željah, kakor vi čutite, da je prav za vas. Pomembno je, da si pri vsakem ritualu namenite čas zase, ali je to 5 min ali 20 min, kolikor je za vas pomembno.

Sporočilo je predala boginja Kalipso.

Preberi še: Zemeljsko življenje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja