Nasvet za pomiritev vsakdanjih skrbi

pomiritev skrbi - Tvojiangeli-outdoor-yoga

Ko imate občutek, da ne obvladujete več vsakdanjih stvari, si vzemite čas za vas in za pomiritev vašega fizičnega telesa, vaših misli in vašega duhovnega telesa. Potrebno je, da najprej umirite vaše fizično telo, da ne pride do padca vaše odpornosti.

Fizično telo.

Fizično telo umirite z vam ljubim pomiritvenim napitkom, lahko je to čaj kamilice, čaj mete ali čaj pomladnih suhih cvetlic. Ko spijete napitek, se vaše telo počasi umirja, umirite ga tudi s svojimi mislimi, da puščate za seboj vso težo, ki se je nabrala na vašem telesu. Udobno se namestite na fotelj ali na posteljo, lahko se vležete ali vsedete, to je popolnoma vaša odločitev.

Misli.

Misli umirite tako, da si prižgete vam ljubo glasbo, lahko je to meditacijska glasba, klasična glasba, kakršna vas sprošča. Predstavljajte si kako, vsako vašo misel, vsako vašo skrb, vsako vaše nezaupanje spustite v ocean, ki je pred vami. Toliko časa spuščate vaše misli, dokler jih ne zmanjka, da ste popolnoma brez misli.

Energetsko telo.

Ko zaključite s spuščanjem misli, pomirite še vaše energetsko telo, da bo v energijah, ki so zanj najboljše. Pomembno je, da ste kot celota pripravljeni sprejemati nove izzive, nove lekcije, da imate motivacijo za vaše življenje.

Vaše energetsko telo umirite tako, da si predstavljate, kako modra svetloba napolni vaše telo in iz vsake vaše celice odstrani vse, kar se je nabiralo v vašem telesu in povzročalo občutek teže. Modra svetloba počasi izginja v ocen, ki si ga vizualizirate. Voda bo odplaknila vse vaše negativne misli, misli nezaupanja, vso energijo, ki vam povzroča težo in za vas ni primerna.

Vizualizirajte si, kako iz neba, skozi vaše teme na glavi, priteka bela svetloba, ki polni vaš telo od glave do pet. Ta energija je energija pomiritve, zaupanja, sprejemanja in varnosti.

Z vizualizacijo bele svetlobe v vašem telesu vstopite v nov dan, nove kreacije vašega življenja.

Sporočilo sta predala nadangel Mihael in Gabriel.

Preberi še: Jutranji ritual

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja