Srčne želje

Srčne želje Tvojiangeli.si-butterfly-plant

Srčne želje so tiste želje, ki si jih, poleg vaših mislih, želi tudi vaša duša. Srčne želje so vedno dosegljive in se ob pravih pogojih vedno izpolnijo. Srčne želje se izpolnijo v času, ki je za to primeren in ne v času, v katerem vi želite, da se ta želja zgodi.

Kako ločiti srčno željo od ostalih trenutnih želja?

Ko si nekaj srčno želite, v dno duše, pomislite na to željo, kaj občutite. Ali vaše telo postane toplo, vaše misli pa občutijo prisotnost čiste ljubezni? Ko pomislite na željo ali vas obda rožnata svetloba? To je znak za srčno željo. Srčna želja je vedno v skladu z vašo dušo. To pomeni da, ko si nekaj srčno želite, je to tudi primerno za vašo dušo oz. za vaše najvišje dobro. Srčne želje so vedno tudi realno dosegljive v vašem življenju.

Primer.

Imate dve želji: Ena želja je, da si v prihodnosti ustvarite dom, ki bo ravno dovolj velik za vaše potrebe, opremljen po vaših željah in zmožnostih. Ena želja pa je, da si ustvarite ogromno hišo z bazenom in veliko prostora. Pomislite, katera želja je tista, srčna, katero vi čutite in vas napolni z ljubeznijo. Ni vedno tista, najbolj popolna verzija neke situacije, tudi vaša srčna želja, ki bi vas izpopolnila in bila za vas prava. Mogoče je za vas dovolj, da imate prostor, kjer se počutite domače in sprejeto, pa četudi to ni neko ogromno obilje.

Srčno željo od neke trenutne želje, ki ni v skladu z vašo dušo, lahko ločite tudi po tem, ko izrazite neko željo in podate namero, da se izpolni. Kako se boste počutili na dolgi rok, če se ta želja izpolni. Velikokrat si predstavljate, ko si nekaj želite samo neko trenutno sliko ob izpolnitvi želje. Poglejte raje na dolgi rok, ali bi vam vse kar bi ta želja s seboj prinesla ustrezalo. Ali bi bili izpopolnjeni na primer, če bi imeli nekega partnerja, ki si ga trenutno želite, ko pa premislite na dolgi rok, ugotovite, da nista tako kompatibilna kot se to zdi na prvi pogled. Pomislite ali bi bili veseli na dolgi rok, če bi imeli neko službo z nadpovprečno plačo, ampak bi bili zelo obremenjeni in pod stresom.

Srčna želja vam nikoli ne bo predstavljala dvomov na dolgi rok. Vedno je sestavljena iz čiste ljubezni, ki je za vas najbolj primerna in je za vaše najvišje dobro.

Srčne želje se vedno izpolnijo, ni nujno, da vedno v enaki obliki in v času, ki si ga vi želite. Ampak v obliki, ki je za vas najboljša in v času, ki je za vas primeren. Prepoznajte svoje srčne želje in zaupajte, da se vam bodo izpolnile.

Sporočilo je predal nadangel Kamuel.

Preberi še: Nasvet za pomiritev vsakdanjih skrbi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja