Kaj pomeni zavestno manifestirati tvoje želje

zavestno manifestirati tvoje želje -tvojiangeli.si-orange-sunset-sea

Najprej, seveda loči katere so tvoje srčne želje in katere ne.

Več o srčnih željah si lahko prebereš na blogu: Srčne želje

Ko veš katera je tvoja želja, zavestno lahko pospešiš in daš svojo pozornost v njeno realizacijo, da se bo zgodila.

Pomembno je tudi da se zavedaš, da se lahko neka želja izpolnjuje postopoma. To pomeni, da se nekaj uresničuje postopoma po delih. Niso vse realizacije takšne, da se zgodi v enem trenutku in tako je. Nekatere realizacije so postopne, to prepoznaj in samo spodbujaj, da se realizacija gradi naprej. Velikokrat mislimo, da se mora nekaj zgoditi in uresničiti v enem trenutku in, da je tako prav. Lahko pa je to zgolj del neke uresničitve želje in se gradi postopoma.

Zavestno, dajaj fokus v tvoje srčne želje.

To pomeni, da prepoznaš tvojo srčno željo in jo z svojimi mislimi, tudi vizualiziraš. Kakšna bo pot do nje in kakšno bo stanje ko se ta želja izpolni. Svoje misli usmeri vsak dan v namero, da želiš, da se tvoja SRČNA želja izpolni. Ko v mislih izrečeš namero za svojo željo, pokliči nadangela Metatrona, da ti s svojo vijolično-roza svetlobo, da podporo za realizacijo tvoje srčne želje. Lahko konkretno namero vedno nasloviš, tudi na nadangela Metatrona.

Namera:

»Dragi nadangel Metatron, prosim te za pomoč in podporo za izpolnitev moje srčne želje, v skladu z mojo dušo in za moje najvišje dobro.«

Nadangelov za manifestacijo je veliko, lahko si izbereš sebi najljubšega in ga prosiš za pomoč in podporo.

Za intenzivnejše manifestiranje tvojih srčnih želj, si vedno lahko pomagaš z različnimi orodji, polek namere. Lahko je to meditacija za manifestacijo, lahko je to takšna ali drugačna tehnika ali terapija, ki ti bo pomagala na tvoji poti do uresničitve tvoje želje.

Vesolje ti bo pripravilo vse potrebne pogoje za izpolnitev tvoje želje. Ti pa jih moraš zaznati v tvojem fizičnem telesu jih sprejeti in udejanjiti dejanja, ki te bodo pripeljale do izpolnitve želje. Vesolje in vsa svetlobna bitja ti za tvoje srčne želje lahko namenijo čudeže. naključne možnosti, ki te bodo vodile do tvoje uresničitve želje. Vedno zaupaj vesolju in sebi, saj tudi ti potrebuješ, dati energijo in svojo motivacijo v izpolnitev tvojih želja.

Sporočilo je predal nadangel Metatron.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja