Pomembno je reči DA ali NE

Pomembno je reči DA ali NE- tvojiangeli.si - lighting_flare_sun_burst_background

Prevečkrat se znajdemo v situacijah, kjer se izrazimo na način, ki za nas ni zdrav. Najprej mislimo na druge in ugajanje drugim, namesto, da bi sebe postavili na prvo mesto in se izrazili točno tako, kot čutimo.

Za naše fizično, psihično in še najbolj za naše energetsko telo je nezdravo, da negiramo naša čustva in jih ne izrazimo. Ko se ne izrazimo, tako, kot čutimo, delamo proti sebi. Če to počnemo ves čas, konstantno, je to na dolgi rok blokada naši duši. Posledično naše misli počnejo to, kar drugi želijo in ne kar sami želimo in ne živimo sebe.

Lahko so to male situacije v našem življenju oz. malenkosti. Ko ugajamo drugim iz razlogov.

Primer:

»Smo pred nekom tiho, da ne pride do prepira.« »Ne rečemo, da nam nekaj ni všeč, da nebo oseba nasproti nas užaljena.«

Ponavadi pa te malenkosti prilagajanja pripeljejo do zavestnega prilagajanja ob velikih življenjskih odločitvah.

Primer:

»Se odločimo za otroka, zato, kar po njem hrepeni naš partner, ne mi.«

V malih ali velikih situacijah je potrebno, da se izrazimo na glas. Najprej sami s seboj, kar mi čutimo, ali je odgovor, ki ga začutimo DA ali NE. Potem pa se jasno izrazimo. pred okolico. Predvsem gre to za situacije, ki se izrecno tičejo nas, zato smo tukaj na prvem mestu mi, ki se za neko stvar odločimo za ali proti.

V situacijah, kjer negiramo sebe, delamo proti sebi, kar je povezano s stresom, z zdravjem, z vsem našim telesom, mislimi, dušo, s popolnoma vsem, kar mi smo. Zato je pomembno, da poslušamo sebe in se izrazimo, ko nam nekaj ustreza in ko nam kaj ne ustreza.

Nikoli nismo sebični do drugih, če se izrazimo, če se ne izrazimo, pa smo sebični sami do sebe. Izrazimo se jasno z DA ali NE, da bomo bližje sebi in svoji duši.

Sporočilo je predal nadangel Jeremiel.

Preberi še: Kaj pomeni zavestno manifestirati tvoje želje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja