Svoboda

Svoboda_cloudy-landscape-cumulus-haze-scenic_tvojiangeli.si

Kaj zate pomeni svoboda?

Je zate svoboda, da si v odnosih z drugimi, prost oziroma nisi vezan na neko osebo? Je zate svoboda, da nisi vezan na kraj, da greš kamorkoli te nesejo noge? Je zate svoboda, da opravljaš poklic, za katerega si se izučil? Kaj je tisto, kar tebi predstavlja pojem svoboda?

Svobodo vsak človek dojema drugače. Za nekoga je svoboda, da je finančno podprt, za nekoga, da je v partnerskem odnosu, ki si ga želi, za nekoga je svoboda, ko je na mirnem kraju, sam s seboj.

Svoboda, ki pa si jo želi vsaka duša in jo za svoj razvoj najbolj potrebuje, pa je zavedanje, da se vsaka duša lahko izrazi. Točno taka, kot je, da se ne postavlja v neke okvire, kar ona ne zmore, da se ne spreminja za nekoga, če tega ni zmožna. Svoboda v prvi vrsti pomeni, da živite sebe. Živite tisto, kar vi želite, pustite materialne dobrine.

Poglejte globje, da kreirate odnose, ki jih vi želite. Ko kreirate nek odnos, ki si ga želite in izrazite sebe v odnosu. Se vam odnos povrne v obliki, ki je najboljša za vas. Ko pa se vi pretvarjate oziroma želite nekaj, kar bi vas recimo finančno podprlo ali da bi bila okolica zadovoljena, pa ne kreirate odnosa, ki ga vi želite in to ni nobena svoboda za vas, četudi se odnos odvije po nekih željah, ki niso resnične to niso vi. Potem je to ujetost v neko situacijo, ki vam povzroča tesnobo in občutek ujetosti, kar pa ni svoboda v pravem pomenu.

Duhovna svoboda.

Tudi duhovna svoboda je svoboda, ki jo duša potrebuje za svoj razvoj, da izkoristi vse svoje potenciale, ki jih je prinesla v to življenje. Ko se duša duhovno prebuja ni važno, na kakšen način, skozi katero vejo duhovnosti ali kanal. Važno je, da se tudi v duhovnem svetu izrazite. Kaj vam ustreza in kaj ne. Ali je to neka religija, skozi katero spoznavate svojo dušo in duhovno rastete. Ali je to popolnoma svoj način, da spoznavate sebe. Skozi zvok in meditacijo, skozi kanaliziranje, skozi reiki, ni pomembno. Pomembno je, da ste skozi duhovno svobodo bližje svoji duši in ji tako omogočate duhovno rast.

Pri duhovnosti se nikoli ne ozirajte na družbo, ki narekuje kaj je sedaj trend, kaj je sedaj v modi. Začutiti je potrebno katera veja duhovnosti je za vas primerna. Nič ni narobe, če v nekem trenutku niste povezani z ničemer, ampak ste zgolj prisotni v svojem fizičnem življenju, tudi tako se duša uči. Če ste nekoč delali na sebi, to nosite v sebi in je to v vaši podzavesti, tudi zapisano. Določene duše brez duhovne svobode in duhovne prakse prehodijo nekatera utelešenja, tako so se za to življenje odločile in tudi to je vredu.

Ni vaša naloga, da nekomu želite pomagati v dojemanju svobode. Vsak človek svobodo dojema drugače. Pomembno je, da najdete tisto čustvo, kraj, karkoli vam daje občutek svobode. Tako boste največ storili zase in posledično za okolico.

Sporočilo je predal nadangel Gabriel.

Preberi še: Hvaležnost

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja