Pogum nosi v sebi vsaka duša

Slug A Slug is the unique identifying part of a web address, typically at the end of the URL. In the context of MDN, it is the portion of the URL following "/docs/". It may also just be the final component when a new document is created under a parent document; for example, this page's slug is Glossary/Slug .

Velikokrat mislimo, da nimamo poguma, da bi odšli iz neke situacije. Da nas je strah sprememb, ki sledijo. Velikokrat mislimo, da je za nas popolnoma vredu, če je tako kot je, pa četudi nismo zadovoljni sami s seboj, z našim življenjem.

Čisto vsaka duša je sposobna poskrbeti za svoj razvoj, za svoj napredek. Ima v sebi željo, da živi svoje najvišje dobro, ima v sebi pogum, da živi svoje najvišje dobro.

Problem nastane, ko zaradi okoliščin, priučenega strahu, pozabljamo na to, da vsaka duša želi zase, za svoje najvišje dobro, da ima pogum, da lahko spremeni svoje življenje, ki bo zanjo boljše.

Največkrat je priučeno, da nekaj za nas ni mogoče, da si nekaj ne zaslužimo, da nismo dovolj vredni. Pa je to res? Da naša duša nečesa ni zmožna, da si ne zasluži?

Poslušaj svoj notranji glas.

Poslušajte svojo dušo, svojo notranjost, vedno boste dobili pravi odgovor, če želite nekaj spremeniti, iti za svojim poslanstvom, delati dobro za svojo dušo, bo vedno odgovor: JA, pojdi v to, boste začutili tisto brco – pojdi  v nekaj novega, drugačnega izven cone udobja. Tako boste našli tudi pogum, ki ga vaša duša nosi v sebi, pa morda tega sploh niste vedeli. Zagon in motivacijo, ki vas bo pognala do vaše spremembe.

Ne razmišljajte toliko o posledicah, pač pa o tem, da stopate bližje vaši duši, vašemu poslanstvu. Ko boste živeli svoje poslanstvo, svoje najvišje dobro za vašo dušo, se bodo okoliščine vedno temu primerno uskladile, da bo za vse poskrbljeno. Vsi odnosi bodo točno takšni kakršni morajo bit, če želite nekaj spremeniti.

Pogum nosi vsaka duša globoko v sebi, takšna je prišla v to življenje, da lahko gradi svoje dušno poslanstvo. Ko si ujet v nekem trenutku, ki te bremeni, v neki situaciji, kjer se počutiš nemočno se poglobi vase, v svojo notranjost, najdi svoj pogum, ki ga nosiš v sebi in naredi to, naredi spremembo, ki si jo želiš.

Sporočilo je predal nadangel Aniel.

Preberi še: Svoboda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja