Ali veš kateri so tvoji duhovni vodniki?

Kdo so duhovni vodniki - Kanaliziranje - Tvojiangeli.si

Kdo so duhovni vodniki?

Duhovni vodniki so vsa bitja svetlobe, lahko so to nadangeli, angeli, vilinska bitja, zmaji, svečenik in drugi. Vsaka duša ima za različna obdobja v svojem življenju, različne duhovne vodnike, nekateri so prisotni dalj časa, drugi manj. Ponavadi pa so z nami v določenem obdobju, za situacije in čustva, za nekaj, kar v nekem obdobju najbolj potrebujemo.

Svoje duhovne vodnike lahko prepoznamo na različne načine. Če vemo, kdo so in kakšen je njihov pomen, lahko z njimi sodelujemo. Saj nam skozi prošnje, namere, pomagajo na področju za katerega jih potrebujemo. Tako gremo lažje skozi situacije in izzive v našem življenju, premagamo strahove in se osvobodimo raznih prepričanj, da nečesa nismo zmožni.

Kako prepoznati duhovne vodnike?

Duhovni vodniki se nam velikokrat pojavijo v meditacijah, zaupajo nam lahko svoje ime in za katero področje so naši vodniki.

Največkrat se nam duhovni vodniki predstavijo skozi različne meditacije, velikokrat imajo lahko zelo posebna in neznana imena, kar pa je za bitja svetlobe popolnoma običajno. Lahko imamo več duhovnih vodnikov za različna področja, lahko se nam predstavi samo en, ki je trenutno za nas in našo rast najbolj pomemben. Sodelujte z njimi, sprejmite njihovo pomoč. K njim lahko usmerite namero, ki se navezuje na njegovo področje.

Svoje duhovne vodnike lahko prepoznamo tudi drugje, ne samo v meditaciji. Če naključno zaslišimo/preberemo ime določenega bitja svetlobe. Ob tem pa začutimo močno povezavo z njim in neobičajno toplino, takrat je to naš duhovni vodnik na določenem področju. Velikokrat tako duhovni vodniki stopijo v stik z nami sami od sebe. Lahko stopijo v stik z nami tudi z različnimi simboli, ponavljajočimi se znaki. Ko opazite, da se vam nek znak ali simbol naključno prikazuje, poiščite ta simbol in ugotovite ali pripada kateremu svetlobnemu bitju. Tudi tako duhovni vodniki lahko navežejo stik z vami, želijo biti opaženi, da bi sodelovali z vami, vam želijo pomagati na področju, kjer nujno potrebujete pomoč.

Svoje duhovne vodnike lahko spoznate tudi preko ure kanaliziranja. Tam se vam predstavijo in povejo za katera področja so prisotni pri vas v tem trenutku.

S katerimkoli svetlobnim bitjem lahko sodelujemo, če želimo na nekem področju podporo in manifestacijo v smer, ki si jo želimo.

Preberi še: Pogovor z Angeli

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja