Kako lahko izboljšamo svojo intuicijo

Svojo intuicijo lahko izboljšamo na enostaven način. S to vajo krepimo svoje zaznavanje, oziroma poslušamo svojo dušo. Ta vaja nam pomaga pri povečevanju naše intuicije ali našega šestega čuta.

Pomembno je, da se ne oziramo na vse smernice ali točke na našem telesu, pač pa, da se osredotočimo na točko v našem telesu, za katero čutimo, da je v njej nakopičeno največ energije. Lahko si vizualiziramo sebe in začutimo, kje na telesu zaznavamo največ zgoščene energije. Lahko se osredotočimo tudi na čakro, za katero čutimo, da je najbolj izrazita, ali, če se izrazimo drugače, katera najbolj zasveti.

Izogibamo se le naših možganov. Torej, da se ne postavljamo v naše možgane, saj bi jih s tem aktivirali in bi naše zavestne misli in želje določale odgovor. Intuicija ali drugače šesti čut, nikoli ne deluje po naših željah, ampak tako, kot se bo zgodilo oziroma nam je namenjeno.

Vaja:

Z našimi mislimi se postavimo v točko na telesu, za katero smo začutili, da je v njej  največ energije. To je najbolj aktivna točka v našem telesu. Z mislimi potujemo v ta del našega telesa in si zastavimo vprašanje.

Najlažje na začetku intuicijo treniramo z vprašanji, pri katerih  je možen odgovor le z DA ali NE. V kolikor bi bilo vprašanje drugačno, bi se v samem čutenju lahko hitro izgubili. Zato je na začetku najlažje, da je odgovor enostavno pritrdilen ali zavržen.

Zastavimo si vprašanje, vizualiziramo si naše telo in si na našo levo stran telesa postavimo odgovor NE in na desno odgovor JA. Začutimo, katera stran nas bolj pritegne oziroma katero bolj začutimo. Lahko si vizualiziramo tudi s svetlobo, kater odgovor se posveti. Lahko si vizualiziramo, da si odgovor NE postavimo v našo levo roko in odgovor DA v desno in ponovno preverimo, katero roko bolj začutimo, v kateri roki se posveti odgovor.

Ko takšno vajo izvajamo večkrat, se nam povečuje intuicija, saj jo tako krepimo. Krepimo zaupanje, da lahko kot duša marsikaj začutimo sami. Ne potrebujemo zunanjega sveta za potrditve, ki jih potrebujemo, za odgovore, saj jih lahko začutimo sami. S ponavljanjem vaje se povečuje zaupanje vase. Vedite, da je vsaka duša sposobna začutiti intuicijo in jo uporabljati.

Sporočilo je predal nadangel Sandalfon.

Preberi še: Ali veš kateri so tvoji duhovni vodniki?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja