Kaj je dušni dogovor?

Kaj je dušni dogovor - Tvoji Angeli - Špella Bajt Butko

Pred reinkarnacijo z določenimi dušami sklenemo dušni dogovor. To pomeni, da se bomo s to dušo zapletli v odnos. Ta odnos je lahko prijateljski, partnerski ali sorodstveni. Najbolj pomembno je, da se duši med seboj dogovorita, kakšne vrste odnosa bosta imeli, ter kakšno izkušnjo in lekcije želita s tem odnosom prejeti.

Takšni dogovori so vedno obojestranski in obe duši se iz njunega odnosa učita. Lahko je nek odnos zakoreninjen globje, iz preteklih življen, le da se v tem življenju drugače odvija. Velikokrat se tudi zgodi, da imata duši dogovor za neko lekcijo in ko to lekcijo naredita, se razideta, oziroma odnos zamre. Zato dušni dogovori niso vedno takšni, da je neka duša v vašem življenju prisotna cel čas. Lahko je to tudi krajše časovno obdobje, če sta duši predelali izkušnjo, za katero sta se dogovorili. Zgodi se tudi, da zaradi naše kreacije življenja z neko dušo ne uspemo predelati lekcije. Takrat se dušni dogovor ponovi v naslednjem življenju. Lahko se nam zgodi, da duša, s katero predelamo dogovorjeno lekcijo, zaradi naše kreacije ostane v našem življenju dlje časa in ne samo za čas določene lekcije.

Kako prepoznamo, da imamo z nekom dušni dogovor?

Dušni dogovori niso omejeni samo na sorodstvene ali partnerske povezave. Lahko so to tudi ljudje, ki pridejo v naše življenje samo kot znanci in z njimi ne sklenemo globljega odnosa.

Najlažje boste dušni dogovor prepoznali po posebni kemiji, ki vas kar vleče k tej osebi, da bi se ji fizično približali. Še posebno takrat, ko je ne poznate iz vašega otroštva. Takšna oseba ima, ne glede na spol, posebno energijo, ki vam enostavno diši. Tako, da bi lahko šli do nje in se kar stisnili k njej. Ne glede na to, kakšne vrste odnosa imata. Če si vizualizirate, takšna oseba ponavadi oddaja privlačno svetlobo v oranžnih tonih in vas kar vleče k njej. Takšno osebo lahko prepoznate tako, da vas popolnoma vse zanima o njej, ni vam težko karkoli storiti zanjo, pa četudi te osebe ne poznate. Lahko, da s to osebo niti niste v najlepših odnosih, ampak vas kar vleče k njej. Tudi njen glas vam je zelo poslušen, to osebo bi lahko poslušali in poslušali, ker čutite neko posebno vez v njenem tonu glasu.

Takšne fizične značilnosti lahko nakazujejo na dušni dogovor. Tudi, če s tako osebo pridete v nesoglasja, si želite popraviti nastalo situacijo. Ampak vsa ta čutenja občutite, ko imata s to dušo skupno lekcijo, ko pa se ta dogovor izpolni in se neka izkušnja predela, ponavadi te občutki izginejo. Ko se lekcija zaključi, oseba lahko odide iz vašega življenja ali pa v vašem življenju nima več tako pomembne vloge.

Dušni dogovor ni vedno sklenjen med sorodniki in partnerji, saj moramo spoznati tudi nove duše in kreirati nove odnose. Ko govorimo o sorodnikih in partnerjih, imamo večinoma skupnih več učenj, več lekcij, zato velikokrat pride do nekih vzponov in padcev. Ko predelujemo neko skupno lekcijo, se zelo osredotočamo na ta odnos in osebo. Potem, ko se neka situacija predela, se fokusiramo na druge stvari, dajemo manj pozornosti tej osebi. In čez določen čas, ponovno pride do nekega vzpona oz. druge lekcije in imamo spet fokus na tej osebi in skupaj predelujemo lekcijo, ki je namenjena obema.

Lahko je to tudi neka izkušnja, v katero niste aktivno vpleteni, vendar posledice nosite vi. Vse življenje se učite, tako lepe kot tudi težke lekcije.

Spoznanje lekcije.

Večinoma, ko se nam neka lekcija dogaja, ne razumemo vsega takoj. Sploh, če neka oseba, s katero imamo dušni dogovor, na hitro odide iz našega življenja. Spoznanja, kaj nam je nek odnos dal in česa ne, ni v istem trenutku, ko se nam odnos dogaja. Zato, ne iščite vseh odgovorov, zakaj tako, medtem, ko ste v odnosu in se vam dogajajo določene preizkušnje. Ko se neka lekcija zaključi, lahko traja tudi leta, da res ugotovite bistvo nekega odnosa in dušnega dogovora. Še posebej, ko govorimo o težkih preizkušnjah in lekcijah z neko dušo, za katere je ona v tistem trenutku vzrok, je dušni dogovor nesmiselno iskati. V tistem trenutku se raje osredotočite na rešitev in posledice reševanja situacije.

Lahko je tudi tako, da že v osnovi veste, čutite, zakaj se vam neka situacija z dušo, ki imata dušni dogovor, dogaja. Zaznavate, da imata s to dušo nekaj za predelati. Lahko je to dobra ali slaba izkušnja. Z njo se bosta v tem življenju zagotovo srečali, ko bo vesolje namenilo, da je pravi čas za predelovanje vajine lekcije. Ko boste vi in ona to potrebovali, ob najbolj primernem času. Velikokrat se vam čas ne bo zdel primeren, ampak tukaj žal nimate toliko vpliva, kolikor si včasih mislite. Kar se časovnih okvirjev tiče, največkrat posreduje vesolje, ko je za vas najboljše.

Dušni dogovori niso sklenjeni vedno z dušami, ki jih vi poznate iz prejšnjega življenja. Lahko so to popolnoma nova poznanstva v tem življenju. Ne glede na odnose, imate z določenimi dušami dušne dogovore, lahko je to vaša mama, lahko nek prijatelj, ki ste ga spoznali na dopustu, lahko je to tudi vaš sodelavec ali pa prodajalka v sosednji trgovini. Za dušne dogovore ni nobenega pravila. Lahko je to srečanje zgolj za neko kratko lekcijo ali pa za niz različnih lekcij, ki jih morata duši skupaj predelati in niti ni nujno, da vsaka odnese enako izkušnjo, in se iz dane situacije enakih stvari nauči.

Sporočilo je predal Nadangel Raguel.

Preberi še: Kako se odzvati na družbene smernice in trende?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja