Moč usode

Moč usode - Špela Bajt Butko - Tvoji Angeli

Kakšna je naša usoda?

Najprej naj razjasnim pojem usoda. Usoda je vse, kar se nam zgodi in nam je namenjeno.

Ko se rodimo, je določeno, katere izkušnje moramo izkusiti. Določene so smernice, v katero smer bomo šli.

Glavno sporočilo tega zapisa pa je, da smo in vedno bomo kreatorji naše usode mi sami. Ne naši starši, ne naši partnerji ali otroci, ampak samo mi sami. Naša pot je samo naša, zato zanjo odločamo in prevzemamo odgovornost samo mi sami.

Ko srčno verjamemo, da nam je nekaj usojeno, to ne pomeni, da ničesar ne moremo spremeniti. Da nam ni usojeno, da gremo po drugi poti. Vedno lahko spremenimo potek naše poti, vedno gremo lahko drugam, ali delamo stvari drugače. Ko želje manifestiramo, jih manifestiramo na nivoju in v takšni obliki, ki so primerne za nas in za naše najvišje dobro. Našo usodo lahko spremenimo le na način, ki je za nas najboljši.

To pomeni naprimer: če mi mislimo, da moramo zaslužiti ogromne vsote denarja in da je to skladno z našo dušo in to manifestiramo, se nam taka manifestacija ne bo uresničila. Saj če ni nekaj dobro za nas, se nam to ne izpolni. Manifestiramo lahko vedno samo do meja, ki so za nas dobre.

Primer:

Manifestiramo si obilje, ker želimo več finančnega udobja v našem življenju. Manifestacija so bo uresničila do te točke, kjer je za nas primerno. Če manifestiramo ogromno obilje, se nam lahko finančno stanje seveda izboljša, se nam odprejo nove priložnosti, si odpremo drugačna vrata obilja. Ne pomeni pa, da boste postali milijonar, če ni to v skladu z vami in vašim dušnim poslanstvom. Vedno, ampak res vedno, ko manifestiramo želje, sami globoko v sebi vemo, do katere točke želimo, da se neka želja izpolni. Če se poglobimo v svojo notranjost, bomo vedno vedeli kaj je za nas dobro, kaj nam prinaša zadovoljstvo in kdaj nam tega več ne prinaša.

Enako je z usodo, saj v sebi vedno vemo, da imamo moč usode v svojih rokah. Od nas je odvisno koliko jo bomo spreminjali in kako močno bomo iskali nove, drugačne poti, za katere na prvi pogled mislimo, da nam niso namenjene. Vedno je odvisno od naše odločitve. Mi odločamo o naši usodi in imamo edini nadzor nad našimi odločitvami. Sami hodimo po poti našega življenja. Sami sebi smo sodnik, ki presodi, katera odločitev je prava in katera ne.

Velikokrat imamo zavedanje, da se nekaj v našem življenju ne more spremeniti. Vedno je to posledica našega strahu ali naše cone udobja. Da ne gremo v drugo smer, da stagniramo na neki točki, da tako pač je namenjeno in tako je. Tako je, ker sami, zaradi našega ega in trdnega prepričanja, ne vzamemo popolnega nadzora nad svojim življenjem in smo sami sebi kreator sprememb.

Usoda je do neke mere res določena, imamo smernice, kaj se bo dogajalo, ko se rodimo. Kot duša si zastavimo določene cilje, pridemo na svet s svojim dušnim poslanstvom. Določijo se lekcije, ki jih bomo predelovali v svojem življenju. Kar pa ne pomeni, da nimamo nadzora nad našim življenjem, da ne odločamo, kaj je za nas dobro in kaj ne. Lekcije bomo predelali tako ali drugače, vesolje vedno poskrbi, da se lekcije dogodijo, takrat, ko je za nas primerno.

Moč usode je v nas samih. Mi imamo vedno možnost izbire in kreacije našega življenja.

Sporočilo je predala boginja Atena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja